Política de protecció de dades

 

Legislació. En compliment del Reglament Europeu (UE) 2016/679 (Reglament general de protecció de dades o 'RGPD'), relatiu a la transparència de la informació, comunicació i modalitats d'exercici dels drets de l'interessat i de l'Article 13 relatiu a la informació que s'ha de facilitar quan les dades personals s'obtinguin de l'interessat.

Responsable del tractament.

Identitat: Cocinas Delgado s.l.

NIF B08660979

Adreça: Lleida 17, 08272 Sant Fruitós de Bages

e-Mail: info@cuinesdelgado.com

 

Finalitat del tractament. La finalitat del tractament és la de "Gestionar la relació amb els potencials clients que contacten per mitjà del formulari de contacte".

Legitimació. L'informem que la base legal per al tractament de les seves dades és la de poder atendre la seva sol·licitud de contacte. L'interessat dóna el seu consentiment al omplir el formulari i enviar les seves dades.

 

Conservació de les dades. Les dades proporcionades es conservaran durant els terminis legalment establerts.

 

Cessió de dades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en que hi hagi una obligació legal.

 

Drets de l'interessat. Tindrà dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat en que van ser recollides. Podrà sol·licitar la limitació o oposició del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per donar compliment amb les obligacions legalment establertes.

 

Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils. No es fan sobre l'usuari decisions individuals automatitzades ni s'elaboren perfils que produeixin efectes jurídics o l'afectin significativament de manera similar.

 

On exercir els drets. Per a l'exercici dels seus drets ha d'enviar un correu electrònic a info@cuinesdelgado.com indicant per escrit la seva petició i adjuntant fotocòpia del seu document d’identificació.

 

Mesures de seguretat. Tenint en compte l'estat de la tècnica, els costos d'aplicació, i la naturalesa, l'abast, el context i les finalitats del tractament, així com riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques, Cuines Delgado aplica les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir un nivell de seguretat adequat al risc.

 

Tractament basat en el consentiment de l'afectat. A través d'aquesta pàgina web http://www.cuinesdelgado.com no es recull cap dada personal sense el seu consentiment.

 

Deure de confidencialitat. De conformitat amb l'article 5.1 f) del Reglament (UE) 2016/679 Cocinas Delgado s.l. es compromet a tractar de manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i a utilitzar-les només per a les finalitats indicades.

 

Inexactitud de les dades obtinguts directament de l'afectat. Als efectes que preveu l'article 5.1 d) del Reglament (UE) 2016/679, no seran imputables al responsable del tractament les dades personals que siguin inexactes respecte a la finalitat per a les quals es tracten, si vostè no ha exercit el seu dret de rectificació.

 

Dret a reclamar. En el cas que no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades podrà dirigir les seves reclamacions davant les autoritats de protecció de dades.

 

Política de galetes

 

Què són les galetes o cookies? Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador a l'accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari.

 

Tipus de galetes. Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

• Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

• Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

 

Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web? Cuines Delgado utilitza en aquest web diversos tipus de galetes amb l’única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap tipus d'objectiu publicitari o similar. Totes les galetes, excepte la feta servir per Google Analytics, són temporals i desapareixen en tancar la sessió. A continuació s'identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

• Galetes d'anàlisi: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim. Cuines Delgado utilitza Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. En el seu navegador podrà observar 4 galetes d'aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de galetes pròpies, de sessió i d'anàlisi. Pot trobar més informació sobre aquest tema i inhabilitar l'ús d'aquestes galetes a: http://www.google.com/intl/ca/policies/privacy/. A través de l'analítica web no s'obté informació sobre les seves dades personals. La informació que s'obté és la relativa al nombre d'usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquest portal. Si es desactiven aquestes galetes el web podrà seguir funcionant.

• Galetes de tipus tècnic: Són necessàries per a la correcta navegació per les pàgines web. Gestiona el consentiment de l'usuari davant l'ús de les galetes a la pàgina web, amb l'objecte d'evitar l'excessiva molèstia que pugui suposar mostrar repetidament informació sobre la política de galetes en la part inferior de la web a aquelles persones que hagin acceptat la mateixa. Si es desactiven aquestes galetes, no es rebran correctament els continguts del lloc web.

• Galetes de xarxes socials: Són utilitzades per a que pugui interactuar amb diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, etc.) i es generen únicament per als usuaris d'aquestes xarxes socials. Les condicions d'ús d'aquestes galetes i la informació emmagatzemada es regula per la política de privacitat de la plataforma en qüestió.

 

Acceptació de la Política de galetes. Cuines Delgado mostra informació sobre la seva Política de galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.

Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

• Acceptar galetes: Si accepta clicant al botó habilitat amb aquesta finalitat no tornarà a visualitzar aquest avís en aquest web.

• Seguir navegant: Pot ignorar aquesta informació i continuar amb la navegació normal pel web. En aquest cas, l'avís es tornarà a mostrar la propera vegada que entri al web fins que cliqui al botó d'acceptar.

• Modificar la configuració. Podrà obtenir més informació sobre què són les galetes, conèixer la Política de galetes i modificar la configuració de la seva navegació. Però això no evitarà que es mostri l'avís sobre galetes en la propera sessió del web.

 

Com modificar la configuració de les galetes. Pots restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el teu navegador. En cada navegador l'operativa és diferent. Aquí tens els enllaços per a fer-ho amb alguns dels navegadors més populars:

Chrome

Firefox

Internet Explorer (en castellà)

Safari (en anglès)

 

DL-DV 10:00 - 13:00 / 17:00 - 20:00DS 10:00 - 13:3093 872 52 71cuinesdelgado@hotmail.comDisseny web  © 2019-2021 Sânndom ConsultingFrancesc Moragas 3608241 ManresaL4 - Els PanyosL8 - Policia LocalDocuments legals